آشپز ميهمان: منيژه غفوری
مواد لازم برای 8 نفر
شیر.....................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر ..................................400 گرم
گلاب.................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
هل آسیاب كرده ...................1 قاشق چایخوری
زعفران حلكرده.....................1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل..........................150-200 گرم
خلال پسته برای تزئین..........به میزان لازم
روش تهیه
شیر و شكر را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شیر را 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس گلاب، هل و زعفران را درون شیر بریزید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط فراهم كرده را از روی حرارت بردارید و پودر نارگیل را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا سفت شود و خودش را بگیرد! اینك حلوا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با خلال پسته بیارائید.