Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:24

3
تیر
پرسش و پاسخ شيرينيی پزی

پرسش و پاسخ شيرينيی پزی

لطفا مواد تشكيل‌دهنده‌ي بيكينگ‌پودر را توضيح دهيد...

لطفا مواد تشكیل‌دهنده‌ی بیكینگ‌پودر را توضیح دهید.

بیكینگ‌پودر (Baking powder) پودر سفید رنگی است كه برای هوا دهی و پف كردن كیك، مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواد تشكیل دهنده‌ی آن شامل، مونوكلسیم فسفات + بی‌كربنات سدیم و آرد ذرت می‌باشد.

 

لطفا روش استفاده از پودر خامه را بیان كنید.

برای تهیه‌ی خامه از پودر خامه، 100 گرم پودر خامه را با 100 گرم شكر مخلوط كنید و 300 میلی‌لیتر شیر یا آب به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد.

 

چرا نان خامه‌ای، پس از بیرون آمدن از فر، پفش را از دست می‌دهد؟

نان خامه‌ای كه نوعی شیرینی فرانسوی است كه به خمیر كلمی نیز معروف است (choux pastry). چنانچه خمیر به درستی تهیه شده باشد و از فرمول صحیح و مناسبی بهره گرفته‌اید، علت از بین رفتن پف نان، پس از بیرون آوردن از فر، پخت كم و ناكافی آن است.

 

آیا می‌توانیم به جای فر، از تستر برای تهیه‌ی كیك استفاده كنیم؟

خیر. دستگاه تستر برای برشته كردن نان طراحی و ساخته شده است و وسیله‌ی مناسبی برای پختن كیك نمی‌باشد.

 

آیا وانیل مایع همان اسانس وانیل است؟

بله. وانیل مایع همان اسانس وانیل است كه تیره‌رنگ می‌باشد و برای معطر كردن انواع كیك، شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

لطفاً توضیح دهید كه 220 درجه‌ی سانتیگراد، معادل چه درجه‌ای، در مقیاس فارنهایت است؟

 

220 درجه‌ی سانتیگراد، معادل 450 درجه‌ی فارنهایت است.

آیا برای تهیه‌ی شیرینی دانماركی، می‌توانیم از خمیر فیلو استفاده كنیم؟

خیر. شیرینی دانماركی خمیر مخصوص به خود را دارد كه روش تهیه‌ی آن، در مجله‌ی آشپزباشی چاپ شده است. از خمیر فیلو برای تهیه‌ی باقلوا استفاده می‌شود.

 

آرد قوی چه نوع آردیست؟

آرد قوی آردیست كه گلوتن بیشتری دارد. منظور از گلوتن، پروتئین گیاهی موجود در آرد است. از این نوع آرد، در تهیه‌‌ی انواع نان استفاده می‌شود.

برای ساختن رزت‌های خامه‌ای كدام شماره‌ی ماسوره مناسب‌‌تر است؟

ماسوره‌های مختلف در اندازه‌های گوناگون برای ساختن گل‌های خامه‌ای را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید. یكی از كاربردی‌ترین و زیباترین این ماسوره‌ها M1 است.

 

در تهیه‌ی كیك‌ها و شیرینی‌ها، منظور از خامه‌ی فرم گرفته چیست؟

منظور از خامه‌ی فرم گرفته، خامه‌ی شیرین شده است كه با همزن برقی همزده می‌شود تا فرم بگیرد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز