شيرينی سه لايه جو و سيب
مواد لازم برای 30 برش
پرك جو ..............................................120 گرم
آرد......................................................75 گرم
شكر قهوهای.......................................100 گرم
سیب خلالی خردكرده و پخته..................60 گرم
كرهی آبكرده..........................................1 قاشق سوپخوری
نمك ....................................................1 قاشق چایخوری
پودر شكر و پودر پسته برای تزئین ..............به میزان لازم
مواد لازم رویه:
آرد .................................................100 گرم
بیكینگپودر.......................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك ..............................................یكچهارم قاشق چایخوری
شكر...............................................150 گرم
سیب خلالی خردكرده و پخته..............60 گرم
تخممرغ..........................................1 عدد
سفیدهی تخممرغ همزده..................1 عدد
پودر كاكائو ....................................2 قاشق سوپخوری
كرهی آبكرده ................................1 قاشق سوپخوری
خامه ......................................... 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه
جو، آرد، شكر قهوهای، سیب، كره و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه این مخلوط را در قالب 25×30 سانتیمتری بریزید و خوب بفشارید و به مدت 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
سپس مایهی رویه را رویش بریزید و 25 دقیقهی دیگر، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را ببرید و با پودر شكر و پسته بیارائید.
روش تهیهی مایه رویه: همهی مواد را با هم مخلوط كنید.