كيك مرمری شكلاتی
مواد لازم برای 8 نفر
شكلات سفید 75 گرم
شكلات سیاه 75 گرم
كرهی خرد كرده 175 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر ریز 175 گرم
تخممرغ 4 عدد
بادام آسیاب كرده 75 گرم
آرد 125 گرم
مواد لازم رویه:
شكلات سفید خرد كرده 50 گرم
شكلات سیاه خرد كرده 75 گرم
خامهی صبحانه 50 گرم
كره 100 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب سازید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكلات سفید و سیاه را در دو كاسهی جداگانه بریزید و به روش بنماری آب كنید. حالا كره، وانیلین، و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زردههای تخممرغ را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس بادام و یك قاشق سوپخوری از آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید. اكنون سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایهی فراهم كرده بیفزائید. اینك باقیماندهی آرد را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید و آن را نصف كنید. حالا به یك قسمت شكلات سفید آبكرده و به قسمت دیگر، شكلات سیاه آبكرده بیفزائید. آنگاه با قاشق بستنی هر دو مایه را كنار هم در قالب بریزید و با خلال چوبی به شكل مرمری درآورید. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید. همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطراف آن را با كرم گاناش سیاه بپوشانید و با كرم گاناش سفید به شكل مرمری بیارائید.
روش تهیهی رویهی كیك: هر دو شكلات را بهطور جداگانه با نیمی از خامه روی حرارت مستقیم و ملایم قرار دهید تا شكلات در خامه حل شود. سپس كره را به دو قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به یك ظرف بیفزائید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا كاملا خنك شود.