بيسكويت ساندويچی مربائی
مواد لازم برای حدود40 عدد
كره ................................175 گرم
پودر شكر .......................50 گرم
وانیلین...............................یكچهارم قاشق چایخوری
آرد....................................115 گرم
آرد ذرت ............................50 گرم
مارمالاد توت فرنگی ............200 گرم
پودر شكر برای تزئین ..........به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، پودر شكر و وانیلین را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آرد و آرد ذرت را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا مایهی فراهم كرده را در كیسهی شیرینیپزی، دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و هر بار گلهائی از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید. اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید. اینك آنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و بین هر دو بیسكویت، اندكی مارمالاد بگذارید و به هم بچسبانید. سپس رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.