كيك تر با سمولينا (ايرميك)
مواد لازم برای 6-8 نفر
ایرمیك(سمولینا).............................500 گرم
شكر ...........................................250 گرم
بیكینگپودر ......................................2 قاشق چایخوری
شیر ...........................................400 میلیلیتر (یك و دوسوم پیمانه)
پوست پرتقال رندهكرده ......................1 قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده ...........................50 گرم
مارمالاد زردآلو ..............................حدود 4 قاشق سوپخوری
پرك بادام برای تزئین........................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی شربت:
شكر ...........................................500 گرم
آب .............................................300 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
لیمو ...........................................یك عدد
روش تهیه
ایرمیك را در كاسهی مناسبی بریزید، شكر و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه شیر را بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس پوست پرتقال را همراه با بادام آسیاب كرده، درون مایه بریزید و مخلوط كنید. اكنون قالب مناسبی را به اندازهی 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و مایهی فراهم كردهی كیك را در آن بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیك را بپزید. در این میان شربت را فراهم كنید و آن را داغ داغ روی كیك بریزید. اینك بگذارید كیك كاملاً خنك شود. بعد رویش مارمالاد بمالید و به اندازهی دلخواه ببرید و با پرك بادام بیارائید. حال كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی شربت: شكر، آب و حلقههای لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید.