باقلوای به
مواد لازم برای حدود 22 عدد
به...................................................1 عدد
پودر شكر.........................................3 قاشق سوپخوری
سفیدهی تخممرغ.............................2 عدد
خمیر فیلو (یوفكا).............................حدود 15 ورق (20×30 سانتیمتر)
روغن مخصوص سرخ كردن................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی شربت:
شكر .......................................300 گرم
آبلیموی تازه.................................2 قاشق چایخوری
آب ........................................300 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
روش تهیه
ابتدا شربت را تهیه كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آنگاه پوست به و قسمتهای سفت آن را بگیرید و رنده كنید. سپس به، پودر شكر و یك سفیدهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. حالا خمیر فیلو را به عرض تقریبی 6 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر ببرید و هر دو عدد را روی هم بگذارید. اكنون روی لبهی هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مخلوط به بگذارید و خمیر را به شكل مثلث تا كنید و مانند تصویر بپیچید. اینك خمیرهای پر كرده را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و آنها را در شربت بیندازید و چند دقیقه، صبر كنید تا شربت جذب باقلوا شود. آنگاه باقلوای به را از شربت در آورید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا شربت اضافیش گرفته شود. حالا باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پسته بیارائید.
یادآوری 1: برای تهیهی این باقلوا میتوانید به جای به از سیب نیز استفاده كنید.
یادآوری 2: خمیر فیلو را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید و یا از دستورالعمل تهیهی خمیر فیلو در باقلوای استانبولی استفاده نمائید.