شكر پاره
مواد لازم برای حدود 60 عدد
آرد..........................................................300 گرم
پودر شكر .................................................75 گرم
بیكینگپودر................................................2 قاشق چایخوری
كرهی خردكرده...........................................125 گرم
ایرمیك (سمولینا) ......................................50 گرم
تخممرغ .................................................2 عدد
وانیلین ...................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پستهی پوستكنده ................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی شربت:
شكر ................................................500 گرم
آب ...................................................500 میلیلیتر (2 پیمانه)
لیمو ....................................................1 عدد
روش تهیه
آرد، پودر شكر و بیكینگپودر را الك كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس ایرمیك، تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط نمائید تا مواد به شكل خمیر در آید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و آنها را با فاصله از یكدیگر روی سینی چربكرده بچینید. اینك روی خمیرها را با ماسورهی ساده به قطر یك سانتیمتر، بیارائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. آنگاه شربت را روی شكرپاره بریزید و بگذارید شربت به خورد شیرینی برود. حالا شكر پاره را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با پسته بیارائید.
روش تهیهی شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. لیمو را حلقهای ببرید و درون شربت بریزید. آنگاه شربت را یك دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. همینكه شربت ولرم شد، آن را روی شیرینی داغ بریزید.