Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:57

13
مرداد
كیك لیمو و پرتقال

كیك لیمو و پرتقال

سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 6  عدد

مربای پرتقال بدون شربت           100 گرم

پوست لیموی رنده كرده              1 قاشق چایخوری

آرد                                          300 گرم

بیكینگ پودر                            2 قاشق چایخوری

نمك                                      1 پینچ

كره نرم                                  150 گرم

شكر ریز                                100 گرم

تخم‌مرغ                                3 عدد

روش تهیه كیك لیمو و پرتقال

 سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید. اكنون آرد و مربای پرتقال را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با خامه، مربای پرتقال و توت‌فرنگی بیارائید و در سبد پیك نیك قرار دهید.

یادآوری: می‌‌توانید برای تهیه این كیك، از قالب لوف به اندازه 11×28 سانتیمتر نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیک، کیک لیمو، کیک لیمو و پرتقال، کیک با پرتقال، آموزش کیک لیمو، مواد کیک لیمو، مربای پرتقال تعداد بازديد: 690 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز