افسانه ظروفی
مواد لازم برای 6 عدد
مربای پرتقال بدون شربت 100 گرم
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
كره نرم 150 گرم
شكر ریز 100 گرم
تخممرغ 3 عدد
روش تهیه كیك لیمو و پرتقال
سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید. اكنون آرد و مربای پرتقال را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با خامه، مربای پرتقال و توتفرنگی بیارائید و در سبد پیك نیك قرار دهید.
یادآوری: میتوانید برای تهیه این كیك، از قالب لوف به اندازه 11×28 سانتیمتر نیز استفاده كنید.