ووپی پای هويج و پرتقال
مواد لازم برای 46 عدد
آرد..............................................250 گرم
بیكینگپودر...................................یك و یكدوم قاشق چایخوری
نمك..............................................1 پینچ
مخلوط دارچین و هل........................یكدوم قاشق چایخوری
كرهی نرم ......................................110 گرم
شكر قهوهای روشن ........................120 گرم
تخممرغ همزده ................................1 عدد
شیر...............................................100 میلیلیتر
هویج پوستكنده و ریز رنده كرده .........140 گرم
گردوی برشته و خردكرده .....................25 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم پنیر:
پنیر خامهای ...................................225 گرم
كرهی نرم........................................50 گرم
پوست پرتقال رنده كرده ......................2 قاشق چایخوری
آب پرتقال ........................................2 قاشق چایخوری
پودر شكر........................................150 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید و ادویهها را به آن بیفزائید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر و مواد خشك را به طور یك در میان درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا هویج و گردو را نیز اضافه كنید و مایهی به دست آمده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید. اكنون از مایهی ووپی پای دایرههائی با فاصله از یكدیگر، روی كاغذ روغنی، درون سینی بریزید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینیها كاملاً خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بگذارید و به هم بچسبانید. اینك ووپی پای را با هویجهای دست ساختتان از خمیر مارسیپان بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی كرم پنیر: پنیر خامهای، كره، پوست پرتقال و آب پرتقال را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید و مخلوط كنید.