چرا نان خامهای پس از بیرون آمدن از فر پفش را از دست میدهد؟ چه راهكاری برای حل این مشكل پیشنهاد میكنید؟
چانچه نان خامهای كمتر از حد لازم در فر بماند و پختش كافی نباشد، پس از بیرون آوردن از فر پفش را از دست میدهد!
آیا میتوان خمیر تارت را فریز كرد؟ لطفاً نام این خمیر را به انگلیسی نیز بگوئید.
بله میتوانید خمیر فراهمكردهی تارت را در بستهبندی مناسب در فریزر نگهداری كنید. نام این خمیر در زبان انگلیسی (short crust pastry) میباشد.
چرا در تهیهی برخی از دسرها كه دارای آرد ذرت است، آرد ذرت گلوله گلوله میشود؟
برای جلوگیری از بروز این مشكل، بهتر است آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مایعات مربوطه را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آرد ذرت گلوله نشود! همچنین میتوانید آرد ذرت را در اندكی آب سرد حل كنید و بعد آن را مصرف نمائید.
مدت ماندگاری كرم پاتیسیر چقدر است؟آیا میتوان آن را فریز كرد؟
ماندگاری این كرم چندان طولانی نیست و میباید ظرف مدت 2-3 روز مصرف شود. این كرم مناسب فریز كردن نیست!
آیا میتوانیم بریلو رادر منزل تهیه كنیم؟
بریلو به روشهای صنعتی در كارخانه تهیه میشود. اما میتوانید از آگار آگار به جای بریلو استفاده كنید و آن را در منزل فراهم نمائید.
علت سفت شدن بیسكویت چیست؟
چنانچه از صحیح بودن فرمول خمیر بیسكویت اطمینان دارید، ورز دادن بیش از حد خمیر موجب جدا شدن كره از بافت خمیر میشود و در نهایت بیسكویت سفت میشود! گاهی اوقات نیز استفادهی بیش از حد از آرد موجب بروز این مشكل خواهد شد.
آیا میتوانیم در تهیهی انواع بیسكویت به جای كره از روغن جامد استفاده كنیم؟
دستورالعمل را تغییر ندهید و از كره استفاده كنید. میتوانید از مارگارین به جای كره استفاده كنید. اما توصیه ما این است كه دستورالعمل را تغییر ندهید.
علت خمیر شدن كیك اسفنجی پس از برش دادنش چیست؟
چنانچه كیك را قبل از خنك شدن، برش دهید، رطوبت موجود در كیك، موجب خمیر شدن بافت آن میشود. از اینرو بهتر است تا خنك شدن كامل كیك، آن را از قالب خارج نكنید و برش نزنید.
چرا در تهیهی كیك تر با ژله و میوه، ژله از روی كیك میریزد؟
ژله میباید به غلظت برسد و بعد مورد استفاده قرار گیرد! همچنین قبل از ریختن ژله بر روی كیك، كیك را در یخچال نگه دارید و اطرافش را با رینگ فلزی یا سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید. همینكه ژله به غلظت سفیدهی تخممرغ رسید، آن را روی كیك بریزید.
منظور از آرد نان چیست؟
آرد نان آردی است كه گلوتن موجود در آن بیشتر از سایر آردهاست. منظور از گلوتن همان پروتئین گیاهی است! آرد نان را آرد قوی نیز مینامند.