Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:46

11
اسفند
پای به

پای به

طرز تهیه پای به

پای به

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر

 

آب ..............................................................یك ‌لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

شكر............................................................125 گرم

میپل سیروپ (پن‌كیك سیروپ) .........................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

به پوست‌كنده و خردكرده.....................................5 عدد

دانه‌ی هل .......................................................7-8 عدد

آرد ذرت............................................................2 قاشق چایخوری

پرك بادام  ........................................................2-3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه:

آرد  ..........................................................................250 گرم

آرد ذرت  .....................................................................50 گرم

پودر شكر.....................................................................55 گرم

بیكینگ‌پودر ...................................................................یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك.............................................................................1 پینچ

كره‌ی خردكرده...............................................................100 گرم

وانیلین ........................................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

ماست  .......................................................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

 

روش تهیه

 

آب، شكر و میپل سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه به را بیفزائید و به مدت تقریبی 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به قرمز‌ رنگ شود. اكنون به را از شربت جدا كنید و در قالب نسوز و گود پای به قطر 23 سانتیمتر، بریزید. حالا یك پیمانه از شربت به را بردارید و 2 قاشق چایخوری آرد ذرت را به آن بیفزائید و روی به بریزید. سپس مواد رویه را فراهم كنید و آن را در اطراف به بریزید. بادام را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: مواد خشك را با هم مخلوط كنید و دو بار الك نمائید. آن‌گاه كره را به مواد خشك بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید برای ریختن مایه‌ی رویه بر روی به، از قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) بهره بگیرید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای به تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز