پای به
مواد لازم برای 8- 10 نفر
آب ..............................................................یك لیتر و 250 میلیلیتر (5 پیمانه)
شكر............................................................125 گرم
میپل سیروپ (پنكیك سیروپ) .........................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
به پوستكنده و خردكرده.....................................5 عدد
دانهی هل .......................................................7-8 عدد
آرد ذرت............................................................2 قاشق چایخوری
پرك بادام ........................................................2-3 قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
آرد ..........................................................................250 گرم
آرد ذرت .....................................................................50 گرم
پودر شكر.....................................................................55 گرم
بیكینگپودر ...................................................................یك و یكدوم قاشق چایخوری
نمك.............................................................................1 پینچ
كرهی خردكرده...............................................................100 گرم
وانیلین ........................................................................یكچهارم قاشق چایخوری
ماست .......................................................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روش تهیه
آب، شكر و میپل سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه به را بیفزائید و به مدت تقریبی 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به قرمز رنگ شود. اكنون به را از شربت جدا كنید و در قالب نسوز و گود پای به قطر 23 سانتیمتر، بریزید. حالا یك پیمانه از شربت به را بردارید و 2 قاشق چایخوری آرد ذرت را به آن بیفزائید و روی به بریزید. سپس مواد رویه را فراهم كنید و آن را در اطراف به بریزید. بادام را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
روش تهیهی مواد رویه: مواد خشك را با هم مخلوط كنید و دو بار الك نمائید. آنگاه كره را به مواد خشك بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید برای ریختن مایهی رویه بر روی به، از قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) بهره بگیرید.