Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:26

5
بهمن
پرسش و پاسخ شيرينی پزی

پرسش و پاسخ شيرينی پزی

پرسش و پاسخ شيرينی پزی

350 درجـــــــه‌ی فارنهایت معادل چند درجه‌ی سانتیگراد است؟

350 درجه‌ی فارنهایت معادل 180 درجه‌ی سانتیگراد و شماره‌ی 4 می‌باشد.

 

 

برای تهیه‌ی كیك اسفنجی، آیا دمای تخم‌مرغ مهم است؟

بله، بهتر است تخم‌مرغ‌ها نیم ساعت قبل از تهیه‌ی كیك، در دمای محیط قرار داده شود. زیرا در این صورت شكر بهتر در تخم‌مرغ‌ها حل می‌شود!

 

 

آیا می‌توان در تهیه‌ی تیرامیسو به جای بیسكویت لیدی فینگر از بیسكویت دیگری استفاده كنیم؟

بهتر است این دسر معروف ایتالیائی را با لیدی فینگر تهیه كنید. اما چنانچه بیسكویت لیدی فینگر به هر دلیلی در دسترستان نباشد، می‌توانید از لایه‌ی نازك نان رولت نیز، برای تهیه‌ی تیرامیسو بهره بگیرید.

 

 

چرا نان تارت هنگام پختن از دیواره‌ی قالب پایین‌تر می‌رود؟ برای جلوگیری از این مشكل چه راهكاری پیشنهاد می‌كنید؟

پس از قرار دادن خمیر تارت در قالب، آن را یك ساعت در یخچال بگذارید.

 

 

آیا در تهیه‌ی بیسكویت می‌توانیم به جای كره از روغن جامد استفاده كنیم؟

چنانچه منظورتان از روغن جامد، روغن آشپزی باشد، خیر. اما می‌توانید به جای كره از روغن صاف قنادی نیز استفاده نمائید. توصیه ما این است كه كره هم از لحاظ سلامتی و هم از نظر طعم و مزه انتخاب بهتری است.

 

 

آیا برفی نخود نوعی حلواست؟

برفی نخود یكی از شیرینی‌های سنتی هند است كه مانند حلوا تهیه می‌شود ولی طعم و مزه‌ی منحصر به فردی دارد.

 

 

دونات و پیراشكی چه تفاوتی با هم دارند؟

دونات كلمه‌ای انگلیسی و پیراشكی كلمه‌ی روسی است و تفاوتی با یكدیگر ندارند!

 

 

آیا می‌‌توانیم انواع ژله را در قالب‌های سیلیكونی تهیه كنیم؟

بله. می‌توانید انواع ژله را در قالب سیلیكونی نیز فراهم نمائید. اما مراقب باشید كه ژله می‌باید با آب كمتر از میزان ذكر شده بر روی پاكت‌های ژله تهیه شود و مدت زمان كافی برای بستن ژله در یخچال را مدنظر داشته باشید.

 

 

علت خشكی كیك اسفنجی چیست؟

بیش از حد زدن سفیده‌ی تخم‌‌مرغ و بزرگ بودن قالب نسبت به حجم مایه‌ی كیك موجب پدید آمدن این مشكل خواهد شد.

 

 برای تهیه‌ی كرم كارامل كدام روش پخت مناسب است؟

كرم كارامل دسر بسیار لطیفی است كه می‌باید به روش بن‌ماری تهیه شود. به این منظور قالب كرم كارامل را در قالب بزرگتری قرار دهید و تا نیمه‌اش آب بریزید تا نتیجه‌ی كارتان رضایت بخش باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز