Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:20

7
دی
پرسش و پاسخ شيرينيی پزی

پرسش و پاسخ شيرينيی پزی

پرسش و پاسخ شيرينيی پزی

علت سفت شدن دونات چیست؟

چنانچه اندازه‌گیری صحیح نباشد و یا خمیر به اندازه‌ی كافی استراحت نكند، موجب سفت شدن دونات می‌شود.

 

 

آیا می‌توانیم قطاب را در فر تهیه كنیم؟

شیرینی قطاب را به روش سنتی در روغن سرخ می‌كنند. اما می‌توانید آن را در فر هم تهیه كنید و قبل از گذاشتن آن در فر، حتماً روی خمیر كره‌ی آبكرده بمالید.

 

 

منـــظور از فـــــاج چیست؟

به شیرینی‌هائی كه در ساختارشان از شكلات و كره استفاده می‌شود، فاج می‌گویند.

 

 

آیا می‌توانیم در تهیه‌ی كیك‌ها و شیرینی‌ها به جای كره از روغن استفاده كنیم؟

می‌توانید به جای كره از روغن صاف قنادی بهره بگیرید ولی توصیه‌ی ما این است كه از كره استفاده كنید!

 

 

آیا كیك شیفون همان كیك ژنواز است؟

بله. كیك شیفون همان كیك ژنواز است.

 

 

می‌توان به جای ژلاتین از آگار آگار استفاده كرد؟

خیر. بهتر است فرمول‌های داده شده در مجله را تغییر ندهید و از مواد پیشنهادی استفاده نمائید.

 

 

لطفا طرز تهیه‌ی پیروك را آموزش دهید.

روش تهیه‌ی این شیرینی در شماره‌ی 48 آشپزباشی به چاپ رسیده است و حتماً آن را دوباره آموزش خواهیم داد.

 

 

چه نوع آردی برای تهیه‌ی خمیر میل‌فوی (هزارلا) مناسب‌تر است؟

از آرد گندم مرغوب برای تهیه‌ی این خمیر استفاده كنید.

 

 

به‌طور كلی برای پختن كیك‌ها از دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد استفاده می‌شود. این دما معادل كدام شماره در فرهای تنظیم شده با عدد می‌باشد؟

در همه‌ی اجاق‌های فردار دفترچه‌ی راهنمائی برای كسب اطلاعات و روش استفاده از آن در نظر گرفته شده است. اما به‌طور كلی دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد معادل شماره‌ی 4 می‌باشد.

 

 

هر یك قاشق چایخوری ژلاتین معادل چند ورق ژلاتین است؟

هر یك قاشق چایخوری پودرژلاتین معادل 2 ورق ژلاتین است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 518 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز