Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 04:59

1
شهریور
مافن شكلات چیپسی

مافن شكلات چیپسی

فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 21 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه ظروفـی

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

آرد                             300  گرم

بیكینگ‌پودر                 2 قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای روشن     100 گرم

دوغ بی‌نمك               375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم‌ پیمانه)

تخم‌مرغ همزده           2 عدد

وانیلین                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره آبكرده و خنك شده  150 گرم

شكلات چیپسی          200 گرم

خامه فرم گرفته           حدود 250 گرم

مارمالاد توت‌فرنگی        1-2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مافن شكلات چیپسی

فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 21 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد نمائید. سپس مخلوط دوغ، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را در این حفره بریزید و با قاشق فلزی بزرگی اندكی مخلوط كنید.

حالا كره و شكلات چیپسی را به آن بیفزائید. مراقب باشید كه مایه ی مافن را بیش از حد هم نزنید زیرا بافت كیك سفت و نامطلوب خواهد شد! اكنون مایه فراهم‌كرده را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك سوم از حجم قالب‌ها خالی بماند. آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و مافن را به مدت تقریبی 20- 25دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

حال مافن‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با مخلوط خامه و مارمالاد توت‌فرنگی و گل‌های قندی دست ساختتان بیارائید. سپس مافن‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: مافن شكلات چیپسی، مافن، مافن شکلات، مافن چیپسی، آموزش مافن، مواد لازم مافن، مافن با شکلات تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز