كـرم طالبی
مواد لازم برای 8 نفر:
آب طالبی................................(2 پیمانه ) نیم لیتر
عسل......................................4 قاشق سوپخوری
خامهی ساده...........................200 گرم
پودر ژلاتین..............................1 قاشق سوپخوری
آب سرد................................یك چهارم پیمانه
خامهی فرم گرفته .....................به میزان لازم
روش تهیه
در ظرف مناسبی آب طالبی، عسل و خامه را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا عسل كاملاً حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بنماری حل كنید و بگذارید اندكی خنك شود. حالا ژلاتین حل شده را به مواد قبلی بیفزائید و آنها را در قالبهای تك نفره بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم كاملاً ببندد. اینك كرم را از قالب جدا سازید و در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامهی فرم گرفته و طالبی، تزئین نمائید.