Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:27

4
آذر
كـرم طالبی

كـرم طالبی

طرز تهیه كـرم طالبی

كـرم طالبی

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

 

آب طالبی................................(2 پیمانه ) نیم لیتر

عسل......................................4 قاشق سوپخوری

خامه‌ی ساده...........................200 گرم

پودر ژلاتین..............................1 قاشق سوپخوری

آب سرد................................یك چهارم پیمانه

خامه‌ی فرم گرفته .....................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی آب طالبی، عسل و خامه را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا عسل كاملاً حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بن‌ماری حل كنید و بگذارید اندكی خنك شود. حالا ژلاتین حل شده را به مواد قبلی بیفزائید و آن‌ها را در قالب‌های تك نفره بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم كاملاً ببندد. اینك كرم را از قالب جدا سازید و در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه‌ی فرم گرفته و طالبی، تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كـرم طالبی تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز