منیژه غفوری
مواد لازم شیرینی سوئیسی
برای 12 برش
كره 75 گرم
پودر قند 40 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
تخممرغ كامل 1 عدد
وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 220 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
مارمالاد از هر نوعی 100 گرم
خلال بادام 25 گرم
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم رویه
شیر 1 قاشق سوپخوری
پودر قند یكدوم قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
روش تهیه شیرینی سوئیسی
كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. زردههای تخممرغ و تخممرغ كامل را به مخلوط كره و پودر قند اضافه كنید. اكنون وانیل، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط را به شكل خمیر نرم و لطیفی درآورید. یكسوم از خمیر را داخل كیسهی نایلونی، در فریزر قرار دهید.
باقیمانده خمیر را در یك سینی به ابعاد 20×30 سانتیمتر پهن كنید. مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف كنید. سپس خلال بادام را روی مارمالاد بپاشید. خمیر داخل فریزر را از رنده درشت رد كنید و روی خلال بادام بریزید. مواد رویه را با هم مخلوط كنید و با قلممو روی خمیر بمالید.
سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی طلائی رنگ شود. پس از سرد شدن، شیرینی را به اندازههای دلخواه برش دهید و روی آن را با پسته تزئین كنید.