شيرينی برشی با هلو
مواد لازم برای 9 برش:
آرد ساده 150 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 60 گرم
جوی پرك 50 گرم
شكر قهوهای 95 گرم
كرهی ذوب شده 160 كرم
وانیل یك چهارم قاشق چایخوری
هلوی پوست گرفته و ورقه كرده 800 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
كشمش پلوئی 60 گرم
پودر دارچین یك چهارم قاشق چایخوری
پودر شكر و خامه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، یا شمارهی 4 اجاق گرم كنید. یك قالب 30× 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف حدود 5 سانتیمتر بلندتر از لبهی قالب باشد. در ظرف مناسبی آرد و بیكینگپودر را الك كنید. سپس پودر نارگیل، جوی پرك، شكر، كره، وانیل و اسانس (عطرمایه) را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا یك سوم این مخلوط را كنار بگذارید. بعد باقیماندهی مخلوط را در قالب بریزید و سطح آن را صاف و فشرده كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید و در قالب نگهدارید تا سرد شود. اكنون هلو، عسل و كشمش را در ظرفی بریزید و مخلوط سازید و روی خمیر پخته و سرد شده بریزید. آنگاه پودر دارچین را به یك سوم باقیماندهی مواد قبلی بیفزائید و روی مخلوط هلو بریزید. سپس قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر (تاون) بگذارید تا طلائی رنگ شود. بعد از خنك شدن، روی آن پودر شكر بپاشید و با خامه سرو نمائید.