شـيـرينی ليـمـو و بادام
مواد لازم برای 15 برش:
آرد سفید ..........................................................100 گرم
بیكینگ پودر ......................................................یك دوم قاشق چایخوری سرخالی
پودر شكر ........................................................2 قاشق سوپخوری
كرهی خردكرده ..................................................60 گرم
تخم مرغ ..........................................................1 عدد
خامهی فرم گرفته.............................................به میزان لازم
مواد لازم برای كرم بادام:
تخم مرغ ........................................................3 عدد
شكر دانهریز ..................................................125 گرم
پوست لیموی رنده شده ...................................2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه ...................................................125 میلیلیتر
پودر بادام .......................................................80 گرم
خامهی ساده ...................................................250 میلیلیتر
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 190درجهی سانتیگراد یا 375 درجهی فارنهایت یا شمارهی 5 گرم كنید. قالب مربعی به ضلع 23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. سپس آرد، بیكینگپودر، پودر شكر و كره را، یا در دستگاه غذاساز بریزید یا با نوك انگشتان به صورت خرده نان درآورید. اكنون تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید و اضافه كنید و مواد را به شكل خمیر درآورید. اگر خمیر خشك بود، 1 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید. خمیر را داخل قالب پهن كنید و روی آن با چنگال چندین سوراخ ایجاد كنید. بعد به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از سرد شدن، كرم بادام را روی خمیر بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه، با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید تا سطح آن ببندد. بعد از خنك شدن، شیرینی را به اندازههای مورد نظر برش دهید و با خامهی فرم گرفته به مصرف برسانید.
روش تهیهی كرم بادام: تمام مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: تاون كلمهای است