Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 11:17

25
فروردین
شله‌زرد

شله‌زرد

شله‌زرد را كمی سفت‌تر بردارید تا بتوانید راحت‌تر از قالب جدا كنید.

مژگان فرهنگ

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج نیمكوب ایرانی                      190 گرم

شكر                                       300 گرم

زعفران سائیده                          1 قاشق چایخوری

كره                                        40 گرم

گلاب                                      125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

خلال بادام                              100 گرم

خلال پسته ودارچین برای تزئین    به میزان لازم

روش تهیه شله‌زرد

برنج را با پیمانه اندازه بگیرید، بشوئید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه 6-8 برابر برنج آب به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس شكر را بیفزائید و بگذارید شله‌زرد جا بیفتد.

حالا زعفران را در اندكی آب جوش حل كنید و همراه با كره درون شله‌زرد بریزید. پس از چند جوش گلاب و نیمی از خلال بادام را به شله‌زرد بیفزائید و رویش دمكنی بگذارید تا كاملاً جا بیفتد. اكنون شله‌زرد را در قالبی به گنجایش 5/1 لیتر بریزید، در یخچال بگذارید تا سفت شود.

اینك شله‌زرد را در ظرف مناسبی برگردانید و با خلال بادام، باقیمانده‌ خلال پسته و دارچین بیارائید.

یادآوری1: می‌توانید شله‌زرد را در قالب‌های كوچك به گنجایش 125 میلی‌لیتر نیز بریزید.

یادآوری2: شله‌زرد را كمی سفت‌تر بردارید تا بتوانید راحت‌تر از قالب جدا كنید.

 

برچسب ها: شله‌زرد، روش تهیه شله‌زرد، آموزش شله‌زرد، مواد لازم شله‌زرد، طرز تهیه شله‌زرد، آشپزی با شله‌زرد تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز