مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج نیمكوب ایرانی 190 گرم
شكر 300 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
كره 40 گرم
گلاب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته ودارچین برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شلهزرد
برنج را با پیمانه اندازه بگیرید، بشوئید و در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه 6-8 برابر برنج آب به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس شكر را بیفزائید و بگذارید شلهزرد جا بیفتد.
حالا زعفران را در اندكی آب جوش حل كنید و همراه با كره درون شلهزرد بریزید. پس از چند جوش گلاب و نیمی از خلال بادام را به شلهزرد بیفزائید و رویش دمكنی بگذارید تا كاملاً جا بیفتد. اكنون شلهزرد را در قالبی به گنجایش 5/1 لیتر بریزید، در یخچال بگذارید تا سفت شود.
اینك شلهزرد را در ظرف مناسبی برگردانید و با خلال بادام، باقیمانده خلال پسته و دارچین بیارائید.
یادآوری1: میتوانید شلهزرد را در قالبهای كوچك به گنجایش 125 میلیلیتر نیز بریزید.
یادآوری2: شلهزرد را كمی سفتتر بردارید تا بتوانید راحتتر از قالب جدا كنید.