Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 11:06

5
اردیبهشت
میلك پِدا

میلك پِدا

برای حل شدن بهتر شیرخشك و جلوگیری از گلوله شدن آن در خمیر شیرینی، ابتدا شیرخشك را در یك‌چهارم پیمانه آب جوش كاملاً حل كنید و سپس با شیرعسلی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید.

سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم برای 35- 40 عدد

 زعفران                           1 پینچ

شیر گرم                         1 قاشق سوپخوری

شیرعسلی                    1 قوطی 395 گرمی

شیرخشك                      240 گرم (2 پیمانه)

كره                                2 قاشق سوپخوری

خلال پسته برای تزئین     به میزان لازم

 روش تهیه میلك پِدا

زعفران را در شیر گرم بریزید و 10 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه شیرعسلی و شیر خشك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا زعفران حلكرده را اضافه كنید و 7-8 دقیقه، خمیر فراهم‌كرده را پیوسته هم بزنید تا بپزد و از ظرف جدا شود.

اكنون خمیر شیرینی را از روی حرارت بردارید، دستتان را با قدری كره چرب كنید و اندكی آن را ورز دهید. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر شیرینی بردارید و در دست گلوله كنید. رویش مهر بزنید و خلال پسته بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری1: می‌توانید این شیرینی خوشمزه را با طعم‌های دیگری همچون هل و پودر كاكائو نیز تهیه نمائید. در این صورت به جای زعفران از یك قاشق چایخوری هل آسیاب كرده بهره بگیرید و یا یك قاشق سوپخوری پودركاكائو به خمیر شیرینی بیفزائید.

یادآوری2: برای حل شدن بهتر شیرخشك و جلوگیری از گلوله شدن آن در خمیر شیرینی، ابتدا شیرخشك را در یك‌چهارم پیمانه آب جوش كاملاً حل كنید و سپس با شیرعسلی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید.

 

  

برچسب ها: روش تهیه میلک پدا، میلک پدا، میلک، پدا، آموزش میلک، آشپزی با میلک تعداد بازديد: 498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز