سحر سامانی
مواد لازم برای 35- 40 عدد
زعفران 1 پینچ
شیر گرم 1 قاشق سوپخوری
شیرعسلی 1 قوطی 395 گرمی
شیرخشك 240 گرم (2 پیمانه)
كره 2 قاشق سوپخوری
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه میلك پِدا
زعفران را در شیر گرم بریزید و 10 دقیقه بخیسانید. آنگاه شیرعسلی و شیر خشك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا زعفران حلكرده را اضافه كنید و 7-8 دقیقه، خمیر فراهمكرده را پیوسته هم بزنید تا بپزد و از ظرف جدا شود.
اكنون خمیر شیرینی را از روی حرارت بردارید، دستتان را با قدری كره چرب كنید و اندكی آن را ورز دهید. آنگاه هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر شیرینی بردارید و در دست گلوله كنید. رویش مهر بزنید و خلال پسته بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری1: میتوانید این شیرینی خوشمزه را با طعمهای دیگری همچون هل و پودر كاكائو نیز تهیه نمائید. در این صورت به جای زعفران از یك قاشق چایخوری هل آسیاب كرده بهره بگیرید و یا یك قاشق سوپخوری پودركاكائو به خمیر شیرینی بیفزائید.
یادآوری2: برای حل شدن بهتر شیرخشك و جلوگیری از گلوله شدن آن در خمیر شیرینی، ابتدا شیرخشك را در یكچهارم پیمانه آب جوش كاملاً حل كنید و سپس با شیرعسلی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید.