برشهای زردآلو با رویهی مرنگ
مواد لازم برای 24 قطعه:
آرد سفید......................................150 گرم
آرد ذرت........................................150 گرم
كرهی خردكرده .............................200 گرم
پودرشكر ....................................170 گرم
نمك ..........................................یك پینچ
پوست لیموی رنده كرده.................یك قاشق چایخوری
تخممرغ .....................................یك عدد
مارمالاد زردآلو ............................200 گرم
كمپوت زردآلو ...........................یك كیلوگرم
سفیدهی تخممرغ ......................3 عدد
پودر بادام ................................50 گرم
روش تهیه
ابتدا آردها، كره و هفتاد گرم از پودر شكر، نمك، پوست لیمو و تخممرغ را درون ظرف مناسبی بریزید، بعد با نوك انگشتان، مواد را خوب ورز دهید و آن را به صورت خمیر درآورید. خمیر را در كیسهی نایلونی قرار دهید و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. اینك فر (تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد یا 400 درجهی فارنهایت روشن كنید. اكنون یك سینی متوسط را با كاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را درون آن پهن كنید. رویش را با مارمالاد زردآلو بپوشانید. زردآلوها را نیز به دو نیم تقسیم كنید و آنها را روی مارمالاد بچینید. حالا سینی را در طبقهی وسط فر، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. برای تهیهی رویهی مرنگ، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت و سفید شود. سپس باقیماندهی پودر شكر و پودر بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
ده دقیقه قبل از اتمام زمان پخت، مرنگ را روی زردآلوها پهن كنید و سینی را به فر برگردانید تا زمان پخت كامل شود. حالا كیك را به قطعات كوچك برش بزنید، به طوری كه 24 برش شیرینی داشته باشید.
مهمترین اثرات زردآلو به شرح زیر است: ضد سم، ضد اسپاسم، ضد تومور، ضد سرفه، ضد تیروئید، مقوی، ملین، خلطآور و مسكن. زردآلو در طب چین به عنوان ضد آسم، ضد سرفه و ضد یبوست مصرف میشود.