كیکهای كوچک با شكلات سفید و پسته
مواد لازم برای 12-14 عدد كیك:
كرهی خرد كرده ...........................110 گرم
شكر .........................................110 گرم
پوست لیموی رنده كرده ..............از یك عدد
تخممرغ متوسط.........................2 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
شیر ......................................75 میلیلیتر
آرد سفید ...............................140 گرم
بیكینگپودر ................................یك قاشق چایخوری
نمك.........................................یك پینچ
پستهی ریز خرد كرده .................25 گرم
شكلات سفید چیپسی .............25 گرم
مواد لازم رویه:
مارمالاد زردآلو ............................75 گرم
پستهی خرد كرده .......................یك قاشق سوپخوری
روش تهیه
فر (تاون)را با دمای 170 درجهی سانتیگراد یا 190 درجهی فارنهایت روشن كنید. كره و شكر را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به رنگ روشن درآید. اكنون در ظرف مناسبی پوست لیمو، زردههای تخممرغ و شیر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و یكدست شوند. حالا مخلوط آرد و بیكینگپودر را به مخلوط زردهها بیفزائید و سپس این مواد را به مخلوط كره اضافه كنید. اینك نمك، پسته و شكلات سفید را به آن بیفزائید. آنگاه سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. بعد سفیدهها را به مواد قبل اضافه كنید و آرام هم بزنید. حالا 12 تا 14 عدد كپسول كاغذی را درون قالب مافین قرار دهید و دوسوم هر كدام را از مایهی كیك پر كنید و به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس صبر كنید تا كیكها كاملاً سرد شوند. بعد مارمالاد زردآلو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید تا كمی رقیق شود. حالا با قلممو، روی كیكها را به مارمالاد آغشته كنید و روی آن پستهی خرد كرده بپاشید.