بیسكویت دارچینی
مواد لازم برای 40 عدد:
كره ....................................125 گرم
پودر شكر ...........................100 گرم
زردهی تخم مرغ ...................یك عدد
شربت غلیظ......................100 گرم
آرد .................................375 گرم
بیكینگ پودر ...................یك دوم قاشق چایخوری
وانیل............................یك چهارم قاشق چایخوری
دارچین ........................یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه
در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شوند. زردهی تخم مرغ را بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط با هم تركیب شود و به شكل كرم درآید. سپس شربت غلیظ را به آن اضافه كنید و فقط تا جائی كه با هم مخلوط شوند، هم بزنید. اینك آرد، بیكینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را داخل كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت 3 یا 4 میلیمتر به كمك وردنه و با برشگر (كاتر) به اشكال مختلف برش دهید. خمیرهای برش خورده را درون سینی چرب كرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد.
یادآوریها:
1- در صورت تمایل، میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر كاكائو را با نیمی از خمیر مخلوط كنید و بیسكویتها را در دو رنگ آماده كنید.
2- چنانچه بخواهید بیسكویتها به شكل هلالی و برجسته درآیند، میتوانید خمیر برش خورده را روی قوطی كنسرو قرار دهید و بعد داخل فر (تاون) بپزید.
3- به جای شربت غلیظ، میتوانید از عسل یا شربت مربای پرتقال نیز استفاده كنید.
4- چنانچه از برشگر متوسط استفاده كنید، این تعداد بیسكویت به دست میآید.