Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 22:48

27
آبان
بیسكویت دارچینی

بیسكویت دارچینی

طرز تهیه بیسكویت دارچینی

بیسكویت دارچینی

 

 

مواد لازم برای 40 عدد:

 

 

كره ....................................125 گرم

پودر شكر ...........................100 گرم

زرده‌ی تخم مرغ ...................یك عدد

شربت غلیظ......................100 گرم

آرد .................................375 گرم

بیكینگ پودر ...................یك دوم قاشق چایخوری

وانیل............................یك چهارم قاشق چایخوری

دارچین ........................یك دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شوند. زرده‌ی تخم مرغ را بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط با هم تركیب شود و به شكل كرم درآید. سپس شربت غلیظ را به آن اضافه كنید و فقط تا جائی كه با هم مخلوط شوند، هم بزنید. اینك آرد، بیكینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را داخل كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت 3 یا 4 میلیمتر به كمك وردنه و با برشگر (كاتر) به اشكال مختلف برش دهید. خمیرهای برش خورده را درون سینی چرب كرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد.

یادآوری‌ها:

1- در صورت تمایل، می‌توانید 1 قاشق چایخوری پودر كاكائو را با نیمی از خمیر مخلوط كنید و بیسكویت‌ها را در دو رنگ آماده كنید.

2- چنانچه بخواهید بیسكویت‌ها به شكل هلالی و برجسته درآیند، می‌توانید خمیر برش خورده را روی قوطی كنسرو قرار دهید و بعد داخل فر (تاون) بپزید.

3- به جای شربت غلیظ، می‌توانید از عسل یا شربت مربای پرتقال نیز استفاده كنید.

4- چنانچه از برشگر متوسط استفاده كنید، این تعداد بیسكویت‌ به دست می‌آید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسكویت دارچینی تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز