Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:40

27
آبان
اسلایس انگشتی

اسلایس انگشتی

طرز تهیه اسلایس انگشتی

اسلایس انگشتی

 

 

مواد لازم:

 

 

كره......................................................................125 گرم

پوست لیموی رنده كرده  ........................................1 قاشق چایخوری

پودر شكر ............................................................80 گرم

آرد .....................................................................150 گرم

مارمالاد توت فرنگی..............................................یك سوم پیمانه

 

مواد لازم برای رویه:

پودر بادام .............................................................125 گرم

پودر شكر ................................................................1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ .............................................................یك عدد

شربت ساده..........................................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی كره، پوست لیمو و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آرد را بیفزائید، و بعد از مخلوط كردن، آن را در قالب مربع شكلی به اندازه‌ی  23 سانتیمتر كه چرب كرده‌اید،  بریزید. حالا روی خمیر را صاف كنید و در طبقه‌ی وسط فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید. آن‌گاه روی كیك را با مارمالاد بپوشانید و تمام مواد رویه را - كه با هم مخلوط كرده‌اید - در كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی بریزید و با ماسوره‌ی كنگره‌دار، به صورت موازی روی خمیر بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون شیرینی فراهم شده را بعد از سرد شدن، به اندازه‌ی دلخواه برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلایس انگشتی تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز