اسلایس انگشتی
مواد لازم:
كره......................................................................125 گرم
پوست لیموی رنده كرده ........................................1 قاشق چایخوری
پودر شكر ............................................................80 گرم
آرد .....................................................................150 گرم
مارمالاد توت فرنگی..............................................یك سوم پیمانه
مواد لازم برای رویه:
پودر بادام .............................................................125 گرم
پودر شكر ................................................................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ .............................................................یك عدد
شربت ساده..........................................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
در ظرف مناسبی كره، پوست لیمو و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آرد را بیفزائید، و بعد از مخلوط كردن، آن را در قالب مربع شكلی به اندازهی 23 سانتیمتر كه چرب كردهاید، بریزید. حالا روی خمیر را صاف كنید و در طبقهی وسط فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید. آنگاه روی كیك را با مارمالاد بپوشانید و تمام مواد رویه را - كه با هم مخلوط كردهاید - در كیسهی مخصوص شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی كنگرهدار، به صورت موازی روی خمیر بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون شیرینی فراهم شده را بعد از سرد شدن، به اندازهی دلخواه برش دهید.