شیرینی برشی با مـربای گیلاس
مواد لازم برای 24 برش:
آرد ................................................250 گرم
پودر شكر.........................................60 گرم
كرهی خرد كرده...............................250 گرم
مواد لازم رویه:
كره .................................................30 گرم
شكر ریز ........................................90 گرم
وانیل...............................................یك چهارم قاشق چایخوری
شیر ..............................................1 قاشق سوپخوری
فندق برشته و خرد كرده ...................90 گرم
مربای گیلاس بدون شربت..................150 گرم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 210 درجهی سانتیگراد یا 415 درجهی فارنهایت یا شمارهی 6-7 گرم كنید. قالبی به اندازهی 30 × 20 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف حدود 5 سانتیمتر بلندتر از لبهی قالب باشد. در ظرف مناسبی، آرد و پودر شكر را الك كنید. سپس كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر حاصل را در قالب پرس كنید و 15 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. اكنون مواد رویه را روی خمیر نیمه پخته بریزید و دوباره قالب را در فر (تاون) به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی كاملاً بپزد. پس از خارج كردن آن از فر، همچنان كه شیرینی گرم است، آن را برش دهید و بعد از خنك شدن كامل به مصرف برسانید.
روش تهیهی مواد رویه:
در ظرفی مناسب، كره را ذوب كنید. آنگاه شكر، وانیل و شیر را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و بجوشد. اكنون آن را از روی اجاق بردارید و فندق و گیلاس را اضافه كنید.