Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

27
آبان
شارلوت زردآلو

شارلوت زردآلو

طرز تهیه شارلوت زردآلو

شارلوت زردآلو

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

 

بیسكویت لیدی فینگر......................................به میزان لازم

شیر 680 .....................................................میلی‌لیتر (دو و سه‌چهارم پیمانه)

وانیل..........................................................یك چهارم قاشق چایخوری

دارچین ......................................................1 قطعه‌ی 7 سانتیمتری

زرده‌ی تخم‌مرغ ...........................................6 عدد

شكر........................................................160 گرم

پودر ژلاتین ..............................................4 قاشق چایخوری

خامه‌ی ساده...........................................180 گرم

زردآلوی رسیده (یا كمپوت زردآلو) ...............500 گرم

بادام بو داده و خرد كرده...........................70 گرم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی شیر، وانیل و ساقه‌ی دارچین را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید. سپس شیر را در صافی بریزید. ساقه‌ی دارچین را جدا كنید و آن را كنار بگذارید.

زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و رنگ آن روشن گردد. آن‌گاه شیر را بتدریج به آن بیفزائید و مایه‌ی به دست آمده را روی اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا كمی غلیظ شود. اما دقت كنید كه كرم نجوشد. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و روی آن نایلون بكشید تا  رویه نبندد. اینك ژلاتین را روی یك چهارم پیمانه آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری (روی بخار آب جوش) حل كنید.

اكنون ژلاتین حل شده را به كرم افزوده و مخلوط كنید. و بگذارید كرم كاملاً خنك شود. حالا خامه را به كرم بیفزائید و صبر كنید تا كمی غلیظ شود. آن‌گاه قالب یك لیتری شارلوت را با نایلون محافظ بپوشانید و بیسكویت‌های لیدی فینگر را، كف و اطراف قالب بچینید. اكنون مقداری از كرم را روی لیدی فینگر بریزید و با زردآلوی هسته گرفته و خرد كرده، بپوشانید.

بعد مقداری بادام روی زردآلوها بپاشید و باز هم قدری كرم روی آن بریزید. اینك روی كرم را با لیدی فینگر بپوشانید و به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب، از كرم، میوه، بادام و لیدی فینگر پر شود. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا شارلوت، آماده‌ی مصرف شود. در صورت دلخواه، می‌توانید رو و اطراف شارلوت را با خامه‌ی فرم گرفته، میوه و بادام پرك، تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شارلوت زردآلو تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز