Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

27
آبان
تارت توت‌فرنگی كرمدار

تارت توت‌فرنگی كرمدار

طرز تهیه تارت توت‌فرنگی كرمدار

تارت توت‌فرنگی كرمدار

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

 

خمیر هزارلا (میل فوی) ...........................۵۰۰ گرم

توت‌فرنگی ...........................................۳۰۰ گرم

آ‌ب پرتقال.............................................۲ قاشق سوپ‌خوری

پودر شكر............................................۳ قاشق سوپ‌خوری

خامه‌ی فرم گرفته...............................۲۵۰ گرم

وانیل ............................................یك چهارم قاشق چای‌خوری

مربا (به دلخواه)...............................۲ قاشق سوپ‌خوری

 

روش تهیه

 

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۳۰ درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر را به شكل ۸ مستطیل بلند ببرید و درون سینی فر كه آ‌ن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید و چندین جای آ‌ن را با چنگال سوراخ كنید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا خمیر ورقه، ورقه و طلایی رنگ شود. آنگاه توت‌فرنگی‌ها را بشوئید و خشك كنید و همراه آ‌ب پرتقال و پودر شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا توت فرنگی بپزد. سپس آن را پوره كنید و از صافی عبور دهید، تا سس توت فرنگی آماده شود. در ظرف دیگری خامه و وانیل را با هم مخلوط كنید. حالا هر ورقه خمیر را از ارتفاع برش دهید تا از یك لایه به عنوان پوشش دیگری استفاده كنید. مربا را روی یك لایه خمیر بمالید. سپس خامه رادر قیف بریزید و روی مربا را با خامه بپوشانید. حالا سس توت‌فرنگی را با قاشق روی آ‌ن بریزید و لایه‌ی دیگر خمیر را روی آ‌ن قرار دهید و سرو نمایید.

یادآوری: روش تهیه‌ی خمیر هزارلا در كلاس شیرینی پزی شماره 17 مجله‌ی آشپزباشی به چاپ رسیده است.

 

توت فرنگی و آ‌ب پرتقال را زیاد حرارت ندهید،‌زیرا ویتامینC آ‌ن‌ها از بین می‌رود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت توت‌فرنگی كرمدار تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز