Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:05

26
آبان
دِلاپـر خـرمــا

دِلاپـر خـرمــا

طرز تهیه دِلاپـر خـرمــا

دِلاپـر خـرمــا

 

 

مواد لازم برای 18 عدد:

كره...................................................50 گرم

آب...................................................200 میلی‌لیتر

آرد ..................................................125 گرم

تخم‌مرغ درشت....................................3 عدد

بیكینگ‌پودر.........................................یك‌هشتم قاشق چایخوری

وانیل ...............................................یك هشتم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی................به میزان لازم

شكر و دارچین..................................به میزان لازم

شكلات ذوب‌كرده..............................به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

خرمای بدون هسته‌ی دشتسانی........................100 گرم

پودر گردو  ........................................................50 گرم

پودر كاكائو .........................................................1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل........................................................20 گرم

كره..................................................................15 گرم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی، كره و آب را مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا كره حل شود. آن‌گاه آرد را یكدفعه اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا خمیر از ظرف جدا شود. خمیر به دست آمده را كنار بگذارید تا كاملا خنك شود. سپس تخم مرغ‌ها را به‌تدریج به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید. اكنون هر بار با دست مرطوب یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی در مركز خمیر قرار دهید و آن را جمع كنید. خمیرهای آماده را در روغن داغ، سرخ كنید و در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد دلاپرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و روی آن را با شكلات ذوب‌كرده تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف حاوی مواد را روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا به شكل خمیر درآید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دِلاپـر خـرمــا تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز