دِلاپـر خـرمــا
مواد لازم برای 18 عدد:
كره...................................................50 گرم
آب...................................................200 میلیلیتر
آرد ..................................................125 گرم
تخممرغ درشت....................................3 عدد
بیكینگپودر.........................................یكهشتم قاشق چایخوری
وانیل ...............................................یك هشتم قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی................به میزان لازم
شكر و دارچین..................................به میزان لازم
شكلات ذوبكرده..............................به میزان لازم
مواد لازم میانی:
خرمای بدون هستهی دشتسانی........................100 گرم
پودر گردو ........................................................50 گرم
پودر كاكائو .........................................................1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل........................................................20 گرم
كره..................................................................15 گرم
روش تهیه
در ظرف مناسبی، كره و آب را مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا كره حل شود. آنگاه آرد را یكدفعه اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا خمیر از ظرف جدا شود. خمیر به دست آمده را كنار بگذارید تا كاملا خنك شود. سپس تخم مرغها را بهتدریج به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید. اكنون هر بار با دست مرطوب یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی در مركز خمیر قرار دهید و آن را جمع كنید. خمیرهای آماده را در روغن داغ، سرخ كنید و در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد دلاپرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و روی آن را با شكلات ذوبكرده تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
روش تهیهی مواد میانی:
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه ظرف حاوی مواد را روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا به شكل خمیر درآید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.