Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 14:36

25
بهمن
پیراشكی مارمالادی

پیراشكی مارمالادی

روش تهیه پیراشكی مارمالادی و روش تهیه‌ آیسنیگ

سحر سامانی

 

 

مواد لازم پیراشكی مارمالادی

برای 24 عدد

پودر مایه خمیر                      7 گرم

شكر                                   40 گرم

آب ولرم                               یك‌چهارم پیمانه

آرد نان                                (حدود) 400 گرم

كره                                    60 گرم

نمك                                   1پینچ

شیر ولرم                           160 میلی‌لیتر

زرده‌ تخم‌مرغ                      2 عدد

تخم‌مرغ                            1 عدد

مارمالاد به دلخواه              به میزان لازم

مواد لازم آیسنیگ

پودر شكر                         100 گرم

آبلیمو                             1 قاشق سوپخوری

كره‌ ذوب كرده                   10 گرم

روش تهیه پیراشكی مارمالادی

در ظرف كوچكی، مایه خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب را با هم مخلوط كنید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. در كاسه‌ی مناسبی، آرد، باقیمانده‌ شكر، كره، نمك، شیر، زرده‌های تخم‌مرغ و تخم‌مرغ را مخلوط كنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز به آن بیفزائید.

مواد را با هم تركیب نمائید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، ورز دهید و در كاسه‌ چربكرده‌ای بگذارید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود. اكنون خمیر را به 24 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل دایره‌ای به قطر 12 سانتیمتر باز كنید.

حالا یك قاشق سوپخوری از مارمالاد دلخواه خود را در وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا بزنید تا به شكل نیمدایره درآید. لبه‌های خمیر را با مقداری شیر مرطوب سازید تا خوب به هم بچسبد. روی خمیر را با زرده‌ی تخم‌مرغ زرین كنید و خمیرهای آماده را با فاصله در سینی بچینید.

روی آن را بپوشانید و حدود 20 دقیقه كنار بگذارید تا حجم خمیر كمی زیاد شود. اینك سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا پیراشكی بپزد و طلائی رنگ شود. قبل از مصرف، روی پیراشكی‌ها را با آیسنیگ تزئین نمائید.

روش تهیه‌ آیسنیگ

پودر شكر، آبلیمو و كره را، در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: پیراشكی مارمالادی، روش تهيه پیراشكی مارمالادی، آشپزي با پيراشكي، آموزش پیراشكی مارمالادی، مواد لازم پيراشكي تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز