كيك بهارنارنج
مواد لازم برای 8-10 نفر:
كره یا مارگارین......................................200 گرم
شكر ..................................................150 گرم
تخممرغ ................................................4 عدد
وانیل مایع ...........................................1 قاشق چایخوری
آرد .....................................................220 گرم
بیكینگپودر..........................................1 قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده...................................90 گرم
شربت بهارنارنج....................................به میزان لازم
كرم كرهای..........................................به میزان لازم
مربای بهارنارنج ...................................به میزان لازم
روش تهیه
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخممرغها را بتدریج بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. سپس وانیل را نیز اضافه و مخلوط كنید. آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید و در دو نوبت به مایه بیفزائید و در نهایت، بادام را با مایهی كیك تركیب كنید و مایه را در قالبی میان تهی به گنجایش تقریبی یك و نیم لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد دمای فر را به 160 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و 30 دقیقهی دیگر كیك را در فر نگه دارید تا كاملاً بپزد و به رنگ طلائی درآید. اكنون كیك را از فر خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید و پس از گذشت 5 دقیقه آن را از قالب درآورید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. حالا كیك را با دقت از ارتفاع به دو قسمت تقسیم كنید و روی یك لایه را با شربت بهارنارنج مرطوب نمائید و مقداری كرم كرهای روی كیك بمالید. اینك مقداری مربای بهار نارنج روی آن قرار دهید و لایهی بعدی كیك را روی مربا بگذارید و دوباره با شربت مرطوب كنید. اكنون كیك را روی ظرف مناسب و زیبائی بگذارید و در صورت تمایل با كرم كرهای و مربای بهارنارنج تزئین نمائید.
یادآوری: چنانچه وانیل مایع در دسترس نبود، از وانیل پودری به میزان یك چهارم قاشق چایخوری استفاده كنید.