مـربای هلو و زنجـفـيـل
مواد لازم برای حدود 8 پیمانه:
هلوی پوست گرفته...................................5/1 كیلوگرم
سیب پوست گرفته و خردكرده....................400 گرم
زنجفیل شكری و خردكرده ........................یك سوم پیمانه
پوست لیموی رندهكرده............................2 قاشق چایخوری
آبلیمو ..................................................یك دوم پیمانه
شكر ...................................................5/1 كیلوگرم
روش تهیه
هلوها را از وسط نصف كنید؛ هستهی آنها را دربیاورید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه سیب، زنجفیل، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و ظرف را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بجوشد. گاهی مخلوط را هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی كه میوهی آن نرم شود، روی اجاق نگه دارید. حالا شكر را اضافه كنید و قبل از حل شدن شكر، مخلوط را نجوشانید. پس از آن حدود 15 دقیقه مربا را روی اجاق نگه دارید و بجوشانید تا شربت آن به اصطلاح قوام بیاید و كمی غلیظ شود. اكنون مربا را در شیشهی استریل داغ بریزید و پس از خنك شدن، درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.