Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:33

19
آبان
شيرينی شكلاتـی با كارامل

شيرينی شكلاتـی با كارامل

طرز تهیه شيرينی شكلاتـی با كارامل

شيرينی شكلاتـی با كارامل

 

 

 

مواد لازم برای36 عدد شیرینی:

 

تخم مرغ........................................1 عدد

آرد.............................................150 گرم

پودر كاكائو....................................50 گرم

نمك..........................................یك چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی نرم..................................115 گرم

شكر ......................................150 گرم

شیر .....................................2 قاشق سوپخوری

وانیل.....................................یك چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی (كارامل):

شكلات تافی ..........................................36 عدد

خامه‌ی ساده.............................................3 قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده .....................................130 گرم

 

مواد لازم رویه:

شكلات سیاه.....................................75 گرم

روغن جامد .........................................1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 

ابتدا زرده و سفیده‌ی تخم مرغ را از هم جدا كنید. بعد در ظرف مناسبی آرد، پودر كاكائو و نمك را الك كنید و كنار بگذارید. حالا كره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. سپس شكر را بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط شود. اكنون زرده‌ی تخم مرغ را با شیر و وانیل مخلوط كنید و به مواد خشك اضافه نمائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در داخل كیسه‌ی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا هر بار از خمیر سرد شده به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری بردارید و به صورت توپ در آورید. بعد این توپ‌های خمیری را در سفیده‌ی تخم‌مرغ – كه آن را كمی با چنگال زده‌اید - فرو ببرید و در گردو بغلتانید. حالا این توپ‌ها را در سینی فر بچینید و وسط آن‌ها را با انگشت شصت گود كنید و به مدت 10 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس از فر خارج كنید و بلافاصله كارامل را در گودی هر یك از توپ‌ها بریزید. آن‌گاه شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شكلات را با روغن جامد در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط سازید و به روش بن‌ماری ذوب كنید. اكنون روی شیرینی‌ها را با شكلات تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی (كارامل)

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. بعد تافی را بیفزائید و صبر كنید تا تافی در خامه حل شود و مخلوط صاف و یكدستی به دست آید. پس از سرد شدن، كارامل را مصرف كنید.

یادآوری: گفتنی است كه تافی، در بسته‌بندی‌هایی با وزن‌های گوناگون، در فروشگاه‌‌ها به فروش می‌رسد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی شكلاتـی با كارامل تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز