بيسكويت جو
مواد لازم برای 25 عدد:
آرد ........................................110 گرم
بیكینگ پودر ...........................یكچهارم چایخوری
دارچین..................................یكدوم قاشق چایخوری
پودرشكر ..............................165 گرم
جو پرك خردكرده .....................45 گرم
پوست لیموی رنده كرده.............1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل............................30 گرم
كره...................................125 گرم
عسل ................................2 قاشق سوپخوری
آب ...................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
آرد، بیكینگ پودر و دارچین را در ظرفی الك كنید و پودر شكر، جو پرك، پوست لیمو و پودرنارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس كره را ذوب كنید و با عسل و آب مخلوط سازید و پس از كمی خنك شدن، آن را به مواد قبلی بیفزائید و هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد آن را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن بیسكویتها، آنها را در ظرف در دار و مناسبی نگهداری كنید.