Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:53

19
آبان
بيسكويت جو

بيسكويت جو

طرز تهیه بيسكويت جو

بيسكويت جو

 

 

مواد لازم برای 25 عدد:

 

آرد ........................................110 گرم

بیكینگ پودر ...........................یك‌چهارم چایخوری

دارچین..................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودرشكر ..............................165 گرم

جو پرك خردكرده .....................45 گرم

پوست لیموی رنده كرده.............1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل............................30 گرم

كره...................................125 گرم

عسل ................................2 قاشق سوپخوری

آب ...................................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

آرد، بیكینگ پودر و دارچین را در ظرفی الك كنید و پودر شكر، جو پرك، پوست لیمو و پودرنارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس كره را ذوب كنید و با عسل و آب مخلوط سازید و پس از كمی خنك شدن، آن را به مواد قبلی بیفزائید و هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد آن را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 5 میلی‌متر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن بیسكویت‌ها، آن‌ها را در ظرف در دار و مناسبی نگه‌داری كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت جو تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز