كيـك ميـوهی دهـكده
مواد لازم برای 10 نفر:
كشمش سیاه...................................170 گرم
كشمش طلائی.................................220 گرم
كشمش سبز ...................................160 گرم
برگهی زردآلوی خرد كرده ....................160 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت ...........60 گرم
مربای آلبالو بدون شربت.......................80 گرم
بادام خرد كرده ..................................125 گرم
آب پرتقال.........................................180 میلیلیتر
كره ..............................................180 گرم
شكر قهوهای.............................. 180 گرم
تخممرغ...........................................3 عدد
مارمالاد زردآلو...................................2 قاشق سوپخوری
آرد.............................................300 گرم
دارچین..........................................1 قاشق چایخوری
هل آسیابكرده................................1 قاشق چایخوری
زنجفیل آسیابكرده ........................1 قاشق چایخوری
آب پرتقال (اضافی) .....................60 میلیلیتر
روش تهیه
در ظرف مناسبی كشمشها، زردآلو، هر دو مربا و بادام را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب پرتقال را بیفزائید و درِ ظرف را بگذارید و یك شب آن را در یخچال نگه دارید. یك قالب مربع شكل 23 سانتیمتری را چرب كنید و كف و دیوارهی آن را با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ چنانكه كاغذ از لبهی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
اكنون كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس تخممرغها را بتدریج اضافه كنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا مارمالاد و مخلوط مواد خشك را در دو نوبت به مایه بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. اینك مایهی كیك را درون قالب آماده بریزید و روی آن را با پالت صاف كنید. بعد آن را داخل فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجهی سانتیگراد قرار دهید و كیك را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر، آن را با آب پرتقال (اضافی) مرطوب نمائید و همچنان كه كیك داخل قالب است، روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. همین كه كیك خنك شد، آمادهی مصرف است.
اكنون روی آن را به مارمالاد زردآلو آغشته كنید و با بادام پرك و گلسه چری تزئین نمایید.