Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:27

19
آبان
كيك پائيز

كيك پائيز

طرز تهیه كيك پائيز

كيك پائيز

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر:

 

 

كره یا مارگارین...................................200 گرم

شكر  ..............................................180 گرم

وانیل...............................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ.............................................4 عدد

آرد...................................................250 گرم

پودر كاكائو ..........................................2 قاشق سوپخوری

قهوه فوری..........................................2 قاشق سوپخوری

نمك.................................................یك پینچ

بیكینگ‌پودر........................................یك‌ و یك‌دوم قاشق چایخوری

شیر.................................................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

شكلات چیپسی................................70 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم:

زرده‌ی تخم‌مرغ ...................................3 عدد

وانیل ................................................یك‌هشتم قاشق چایخوری

آرد....................................................35 گرم

شیر ...............................................280 میلی‌لیتر

قهوه‌ی فوری.......................................1 قاشق سوپخوری

كره...................................................20 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش:

شكلات شیری ...................................250 گرم

خامه‌ی ساده......................................150 گرم

كره ...................................................20 گرم

 

روش تهیه

 

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. بعد وانیل و زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط نمائید آنگاه مواد خشك را درون كاسه‌ای الك كنید و همراه با شیر درون مایه بریزید. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ی دیگری، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بتدریج به مایه‌ی كیك اضافه كنید. اكنون شكلات چیپسی را درون مایه بریزید و مخلوط سازید. حالا مایه‌ی كیك را درون قالب چرب كرده‌ای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر، آن را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شود. بعد كیك را از ارتفاع به دو قسمت تقسیم كنید و كرم را بین دو لایه‌ی كیك و اطراف آن بمالید. اینك كرم گاناش را روی كیك بریزید و با برگ‌های شكلاتی تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی كرم:

در ظرف مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و رنگ آن روشن شود. بعد آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. در ظرف دیگری شیر را بجوشانید و قهوه را به آن اضافه نمائید. آنگاه شیر را بتدریج به مایه‌ی تخم‌مرغی اضافه كنید و دوباره مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی اجاق بگذارید. با قاشق چوبی كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. سپس كره را اضافه كنید و كرم را از روی اجاق بردارید. اكنون برای جلوگیری از بستن رویه‌ای روی كرم، نایلونی را به طور مستقیم روی آن بگذارید و پس از خنك شدن كرم را مصرف كنید.

مواد لازم كرم گاناش:

در ظرف مناسبی شكلات، خامه و كره را با هم مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا كمی خنك شود. حالا كرم گاناش آماده‌ی مصرف است.

یادآوری: برای ساختن برگ‌های شكلاتی، از برگ‌های طبیعی استفاده كنید و پس از اینكه آن‌ها را تمیز كردید، قدری شكلات را به روش بن‌ماری ذوب كنید و با قلم‌مو شكلات را پشت برگ‌ها بمالید. سپس صبر كنید تا شكلات ببندد و دوباره این كار را تكرار كنید تا لایه‌ی شكلات كمی ضخیم شود. اكنون صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و بعد برگ را از آن جدا سازید، می‌توانید از سه رنگ شكلات برای ساختن برگ‌های شكلاتی استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك پائيز تعداد بازديد: 507 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز