Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:58

15
آبان
مربای سيب و زنجبيل

مربای سيب و زنجبيل

طرز تهیه مربای سيب و زنجفيل

مربای سيب و زنجفيل

 

 

مواد لازم برای 5 پیمانه مربا:

 

 

لیموترش........................................350 گرم

سیب درشت....................................6 عدد

آب...................................................5 پیمانه

زنجفیل تازه‌ی خرد كرده ....................50 گرم

شكر.............................................حدود 5/1 كیلوگرم

زنجفیل شكری ...............................دوسوم پیمانه

 

روش تهیه

 

پوست یكی از لیموها را بگیرید و به شكل نوارهای باریكی ببرید. آن‌گاه آب‌لیموها را بگیرید و یك چهارم پیمانه از آن را اندازه بگیرید. سیب‌ها را نیز پوست بكنید و خرد كنید. اكنون سیب، آب و آبلیمو را، در ظرف مناسبی بریزید. بعد پوست لیمو و زنجفیل خرد كرده را درون تنظیفی بریزید و سر آن را محكم ببندید و درون ظرف بگذارید. سپس ظرف را روی اجاق بگذارید و بجوشانید. آن‌گاه كیسه‌ی زنجفیل را از ظرف خارج كنید و میوه را پیمانه كنید. حالا به ازای هر پیمانه از میوه، یك پیمانه شكر در نظر بگیرید. اینك میوه و شكر را به ظرف قبلی برگردانید و دوباره روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود و به مدت نیم ساعت مربا بجوشد. در این هنگام، می‌باید شربت مربا قوام آمده باشد. بعد زنجفیل شكری را به مربا اضافه كنید و پس از 5 دقیقه مربا را در شیشه‌ی استریل شده و داغی بریزید و درِ آن را محكم ببندید.

 

زنجفیل تازه و شربت زنجفیل یا چای زنجفیل در بدن گرما تولید كرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می‌سازد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای سيب و زنجبيل تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز