اسلايس شكلات و كارامل
مواد لازم برای 40 تا 50 برش:
كره.............................125 گرم
شك.......................... 100 گرم
شیرعسلی .............. 400 گرم
گیلاس شكری شده.....150 گرم
بادام هندی ..............100 گرم
شكلات سیاه............200 گرم
روش تهیه
كره، شكر و شیرعسلی را، در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. بعد حرارت را كمی افزایش دهید و به مدت 10 دقیقه مایه را بجوشانید تا كارامل شود و به رنگ طلائی تیره در آید. آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و گیلاسهای شكری و خرد كرده را به آن بیفزائید. سپس مایه را در قالب مربعی به ضلع 20 سانتیمتر- كه آن را با فویل پوشاندهاید- بریزید و پس از 5 دقیقه بادام برشته و خردكرده را روی آن بپاشید و كمی با بفشارید تا بادام به كارامل بچسبد. حالا قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. بعد شكلات ذوب كرده را روی كارامل بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا كارامل كاملاً سفت شود. اكنون كارامل را از قالب خارج كنید و به اندازهی 3×3 سانتیمتر ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: كاغذ فویل را، به گونهای داخل قالب بگذارید كه از دو لبهی قالب بلندتر باشد. تا به راحتی بتوانید كارامل را از قالب خارج كنید.
یادآوری: چنانچه گیلاس شكری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.