Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:59

15
آبان
اسلايس شكلات و كارامل

اسلايس شكلات  و كارامل

طرز تهیه اسلايس شكلات و كارامل

اسلايس شكلات  و كارامل

 

 

مواد لازم برای 40 تا 50 برش:

 

 

كره.............................125 گرم

شك.......................... 100 گرم

شیرعسلی .............. 400 گرم

گیلاس شكری شده.....150 گرم

بادام هندی ..............100 گرم

شكلات سیاه............200 گرم

 

روش تهیه

 

كره، شكر و شیرعسلی را، در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. بعد حرارت را كمی افزایش دهید و به مدت 10 دقیقه مایه را بجوشانید تا كارامل شود و به رنگ طلائی تیره در آید. آن‌گاه ظرف را از روی اجاق بردارید و گیلاس‌های شكری و خرد كرده را به آن بیفزائید. سپس مایه را در قالب مربعی به ضلع 20 سانتیمتر- كه آن را با فویل پوشانده‌اید- بریزید و پس از 5 دقیقه بادام برشته و خردكرده را روی آن بپاشید و كمی با بفشارید تا بادام به كارامل بچسبد. حالا قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. بعد شكلات ذوب كرده را روی كارامل بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا كارامل كاملاً سفت شود. اكنون كارامل را از قالب خارج كنید و به اندازه‌ی 3×3 سانتیمتر ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: كاغذ فویل را، به گونه‌ای داخل قالب بگذارید كه از دو لبه‌ی قالب بلندتر باشد. تا به راحتی بتوانید كارامل را از قالب خارج كنید.

یادآوری: چنانچه گیلاس شكری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس شكلات و كارامل تعداد بازديد: 1236 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز