بيسكويت ترد تافی و گردو
مواد لازم برای 20 برش:
پودر قهوه....................................15 گرم
آب جوش .................................. یك قاشق سوپخوری
كرهی نرم .................................. 115 گرم
كرهی بادام زمینی ...................... 30 گرم
شكر ریز .................................. 75 گرم
آرد ذرت ...................................75 گرم
آرد ..........................................185 گرم
مواد لازم رویه:
كره.............................................175 گرم
شكر قهوهای نرم..........................175 گرم
عسل..................................... 30 میلیلیتر
گردوی خردكرده و بو داده .............175 گرم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بعد پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و كنار بگذارید.
در ظرف مناسبی كره، كرهی بادام زمینی، شكر و محلول قهوه را بریزید، آردها را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را داخل قالب پهن و صاف كنید و با چنگال، چندین سوراخ روی آن ایجاد نمائید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. آنگاه مواد رویه را روی نان پخته بریزید و در یخچال بگذارید. پس از بستن مواد رویه، بیسكویت را به صورت مستطیل یا مربع برش دهید.
روش تهیهی مواد رویه:
در ظرف مناسبی كره، شكر و عسل را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره ذوب شود. بعد آن را بجوشانید و پس از آن كه چند جوش زد، گردو را بیفزائید.
شكر قهوهای در دو رنگ تیره و روشن در فروشگاههای لوازم قنادی موجود است. از خصوصیات این نوع شكر بافت نرم آن است كه استفاده از آن تاثیر بسزایی دررنگ و طعم كیك و شیرینی دارد.