Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:22

15
آبان
كيك شكلاتی با تزئين بادام سوخته

كيك شكلاتی با تزئين بادام سوخته

طرز تهیه كيك شكلاتی با تزئين بادام سوخته

كيك شكلاتی با تزئين بادام سوخته

 

 

مواد لازم برای 12 نفر:

 

 

شكلات سیاه ...........................160 گرم

كره........................................160 گرم

تخم مرغ .................................5 عدد

شكر .....................................120 گرم

بادام آسیاب كرده.....................120 گرم

بادام پرك.................................50 گرم

آرد.......................................100 گرم

بیكینگ پودر.........................یك چهارم قاشق چایخوری

شكلات چیپسی....................35 گرم

بادام سوخته........................140 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش:

شكلات شیری ..............125 گرم

خامه ...........................80 گرم

كره.............................20 گرم

 

 

 

روش تهیه

 

شكلات و كره را در كاسه‌ای بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا شكلات و كره ذوب شوند. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون در ظرف دیگری زرده‌های تخم مرغ و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس مخلوط شكلات و كره را به آن بیفزائید. حالا بادام آسیاب كرده و بادام پرك را درون مایه بریزید. آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده‌ی شكر را اضافه نمائید. اكنون به آرامی سفیده‌های زده شده را به مایه‌ی قبلی بیفزائید و مخلوط آرد و بیكینگ پودر را روی آن الك كنید. پس از مخلوط كردن شكلات چیپسی با مایه‌ی كیك، آن را درون قالبی به قطر 22 سانتیمتر كه پیشاپیش چربكرده و با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد. پس از آن، كیك را به مدت 15 دقیقه در قالب نگه دارید. بعد از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شود. اینك روی كیك را با كرم گاناش بپوشانید و با بادام سوخته تزئین كنید. كیك را در دیس زیبائی بگذارید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.

روش تهیه‌ی كرم گاناش:

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود و پس از خنك شدن، مصرف كنید.       

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك شكلاتی با تزئين بادام سوخته تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز