مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 12 نفر
تخممرغ 2 عدد
شكر ریز 60 گرم
آرد 55 گرم
شكلات سفید آبكرده 50 گرم
شكلات سفید یا شیری برای تزئین به میزان لازم
پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای رویه ترافلی
خامه پرچرب 300 میلیلیتر
شكلات سفید آبكرده 350 گرم
پنیر ماسكار پونه 250 گرم
روش تهیه كیك ترافل با شكلات سفید
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی، به مدت 10 دقیقه بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس آرد و شكلات سفید را به آن بیفزائید. مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. سپس كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.
حالا كیك را دوباره در قالب بگذارید، مواد رویه را روی كیك بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون در صورت دلخواه كیك را با شكلات و پودر كاكائو بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم رویه ترافلی را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا یكدست شود.