برای تهیهی مربای آلبالو به ازای هر یك كیلوگرم آلبالو چه مقدار شكر نیاز داریم؟
چنانچه بخواهید مربا طعم ملس داشته باشد، به ازای هر یك كیلوگرم آلبالو از یك كیلوگرم شكر استفاده كنید. ولی چنانچه بخواهید مربای آلبالو كاملاً شیرین باشد، به ازای هر یك كیلوگرم آلبالو از دو كیلوگرم شكر بهرهمند شوید.
چرا گاهی رنگ كیك اسفنجی تیره میشود و خوب پف نمیكند؟
اگر مدت زمان پخت كیك در فر طولانی شود و یا فر بیش از حد لازم داغ باشد، روی مایهی كیك بهسرعت میبندد و كیك پف نمیكند! در ضمن به هیچوجه از جوششیرین در تهیهی كیكها استفاده نكنید!
روش نگهداری كیكهائی كه با خشكبار تهیه میشوند، چگونه است؟
اگر بخواهید این نوع كیك را به مدت طولانیتری نگه دارید، بهتر است آن را در كاغذ آلومینیومی بپیچید و بعد در ظرف در دار قرار دهید و در فریزر بگذارید. در این صورت میتوانید كیك را تا سه ماه نگه دارید.
چرا در اغلب دستورالعملهای پخت كیك برای خنك كردن آن از پنجرهی سیمی استفاده میشود؟
قرار دادن كیك بر روی پنجرهی سیمی از عرق كردن و خمیر شدن كیك جلوگیری میكند.
آیا قالبهای تارتلت را هنگام گذاشتن در فر میباید در سینی بگذاریم یا نیازی به اینكار نیست؟
برای سهولت حمل و نقل قالبهای كوچك بهتر است آنها را در سینی دیواره كوتاه بگذاریم و بعد در فر قرار دهیم.
ویژگی تخممرغ تازه چیست و چگونه میتوان تشخیص داد كه تخممرغ كهنه نیست؟
برای اطمینان از تازه بودن تخممرغ آن را در لیوان آب قرار دهید. چنانچه تخممرغ بلافاصله ته لیوان قرار بگیرد، تخممرغ كاملاً تازه است ولی اگر در وسط لیوان باشد، كاملاً تازه نیست! و چنانچه روی آب بماند به هیچوجه از آن استفاده نكنید!
چرا دسرها و ژلههائی كه در قالبهای سیلیكونی تهیه میشود، به قالب میچسبد؟
برای حل این مشكل، قبل از ریختن مایهی فراهم كرده در قالب، قالب را با آب سرد آبكشی كنید و در فریزر قرار دهید. همچنین در تهیهی ژله، از آب كمتری استفاده نمائید و حتماً دسر یا ژلهی فراهمكرده را یك شب در یخچال نگه دارید.
برای جلوگیری از تغییر رنگ مرنگ، چه راهكاری پیشنهاد میكنید؟
به طور كلی میباید مرنگها را در فر به اصطلاح سرد، بپزید (دمای 100 درجهی سانتیگراد) تا رنگش تغییر نكند!
كلافوتی چیست؟
كلافوتی نوعی دسر فرانسوی است كه شبیه تارت میوهای است.
ولی در تهیهی آن برخلاف تارت میوهای، از نوعی كاسترد رقیق نیز استفاده میشود! این دسر را در قالب دیوار كوتاه تهیه كنید.
آیا برای تهیهی اشترودل میتوان از خمیر تارت به جای فیلو بهره گرفت؟
چنانچه در تهیهی اشترودل به جای خمیر فیلو از خمیر تارت استفاده كنید، شیرینی تهیه شده دیگر اشترودل نخواهد بود! زیرا كیفیت و لطافت اشترودل به استفاده از خمیر فیلو كه بسیار نازك و شكننده است، بستگی دارد!