Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:56

25
فروردین
شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

روش تهیه شیرینی آلمانی

سعید بابا رحیمی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

روغن قنادی                    225 گرم

پودر شكر                       100 گرم

تخم‌مرغ                         2 عدد

وانیلین                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                              375 گرم

نمك                            یك‌هشتم قاشق چایخوری

زعفران حلكرده              یك‌دوم قاشق چایخوری

مارمالاد دلخواه              حدود 300 گرم

شكلات سیاه آبكرده       به میزان لازم

شكلات سفید آبكرده      به میزان لازم

 روش تهیه شیرینی آلمانی

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حال تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، نمك و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.

اكنون خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا سرد شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم‌ سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواه قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

آن‌گاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آنها را دوتادوتا با مارمالاد به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات سیاه و سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی آلمانی، آموزش شیرینی آلمانی، روش تهیه شیرینی آلمانی، مواد لازم شیرینی آلمانی، طرز تهیه شیرینی آلمانی، آشپزی با شیرینی تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز