سعید بابا رحیمی
مواد لازم برای حدود 25 عدد
روغن قنادی 225 گرم
پودر شكر 100 گرم
تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 375 گرم
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
زعفران حلكرده یكدوم قاشق چایخوری
مارمالاد دلخواه حدود 300 گرم
شكلات سیاه آبكرده به میزان لازم
شكلات سفید آبكرده به میزان لازم
روش تهیه شیرینی آلمانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حال تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، نمك و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.
اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواه قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آنها را دوتادوتا با مارمالاد به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات سیاه و سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.