افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 900 گرم تافی
كره 300 گرم
شكر 670 گرم
آب 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
كورن سیروپ یا گلوكز 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
بادام زمینی بینمك برشته و خرد كرده 150 گرم
پودر نارگیل 45 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه تافی نارگیل و بادام
قالب مستطیل 25×35 سانتیمتری را با كره چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه شكر، كره، آب و كورنسیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 145 درجه سانتیگراد برسد - چنانچه دماسنج در دسترستان نبود، مایه را در حدود 15 دقیقه بجوشانید - حالا مایه را از روی حرارت بردارید، بادام زمینی، پودر نارگیل و وانیلین را بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را ایجاد كنید و همینكه تافی كاملاً خنك شد، برشها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.