Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 11:17

25
فروردین
تافی نارگیل و بادام

تافی نارگیل و بادام

روش تهیه تافی نارگیل و بادام

 افسانه اسفندیاری

 

 

 

مواد لازم برای 900 گرم تافی

 كره                                                     300 گرم

شكر                                                    670 گرم

آب                                                       180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

كورن سیروپ یا گلوكز                             60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

بادام زمینی بی‌نمك برشته و خرد كرده     150 گرم

پودر نارگیل                                           45 گرم

وانیلین                                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

 روش تهیه تافی نارگیل و بادام

قالب مستطیل 25×35 سانتیمتری را با كره چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه شكر، كره، آب و كورن‌سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 145 درجه‌ سانتیگراد برسد - چنانچه دماسنج در دسترس‌تان نبود، مایه را در حدود 15 دقیقه بجوشانید - حالا مایه را از روی حرارت بردارید، بادام زمینی، پودر نارگیل و وانیلین را بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.

اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را ایجاد كنید و همینكه تافی كاملاً خنك شد، برش‌ها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: تافی نارگیل و بادام، تافی، تافی نارگیل، تافی بادام، روش تهیه تافی، آموزش تافی، مواد لازم تافی تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز