كيك دانماركی
مواد لازم برای 8 -10 نفر:
كره.......................................185 گرم
وانیل .................................. یك دوم قاشق چایخوری
شكر .................................. 170 گرم
تخم مرغ ..................................3 عدد
آرد ......................................225 گرم
بیكینگ پودر.............................. 2 قاشق چایخوری
شیر .....................................250 میلیلیتر (یك پیمانه)
مارمالاد به دلخواه...................به میزان لازم
خمیر دانماركی......................به میزان لازم
روش تهیه
كره، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بتدریج بیفزائید. سپس آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط، و الك كنید و در چند مرحله، همراه با شیر به مایهی تخم مرغی اضافه كنید. اكنون مایه را در قالب لوف به اندازهی 12×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 35 – 40 دقیقه، یا تا زمانی كه كیك كاملاً بپزد، قرار دهید. كیك خنك شده را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی ببرید و روی هر لایه، مقداری مارمالاد بمالید. لایههای كیك را روی هم بگذارید و كمی فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. سطح و اطراف كیك را نیز حالا به مارمالاد آغشته كنید. روی سطحی آرد پاشی شده، خمیر دانماركی را به ضخامت 1 سانتیمتر با وردنه باز كنید و به شكلهای گوناگون مانند: چهارخانه، لوزی و یا با گلها و برگهائی كه از خمیر دانماركی ساختهاید، روی كیك را تزئین كنید. اینك آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر دانماركی بپزد و طلائی رنگ شود. در پایان، كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. بعد در ظرف زیبائی بگذارید و میل نمائید.
یادآوری: برای تهیهی خمیر دانماركی به صفحه كلاس شیرینیپزی مراجعه كنید.