طــراوت هندوانه
مواد لازم برای 5 نفر:
پنیر خامهای.......................................................150 گرم
شكر ................................................................30 گرم
آب هندوانه.........................................................300 میلیلیتر
خامهی نیم فرم گرفته .......................................... 100 گرم
پودر ژلاتین ........................................................ 1 قاشق سوپخوری
آب سرد .............................................................یك چهارم پیمانه
كیك اسفنجی مستطیل شكل به رنگ سبز ............. 1 قطعه
روش تهیه
پنیر خامهای و شكر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر كاملاً حل شود. سپس آب هندوانه و خامه را بیفزائید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بن ماری حل كنید. كمی كه خنك شد، آن را به مواد قبلی بیفزائید. حالا مایهی آماده را در قالبهای تك نفرهی نیم كرهای شكل بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون با برشگری به اندازهی قطر دهانهی هر قالب از كیك اسفنجی یك قطعه ببرید و دسر را روی آن برگردانید اینك هر نیم كره را به اندازهی برشهای هندوانه ببرید و با شكلات ذوب كرده نقطههایی مانند دانهی هندوانه روی دسر بگذارید.
با گنجاندن میوهها در رژیم غذائی خود، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را فراهم نمائید.