Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:36

29
مهر
طــراوت هندوانه

طــراوت هندوانه

طرز تهیه طــراوت هندوانه

طــراوت هندوانه

 

 

مواد لازم برای 5 نفر:

 

پنیر خامه‌ای.......................................................150 گرم

شكر  ................................................................30 گرم

آب هندوانه.........................................................300 میلی‌لیتر

خامه‌ی نیم فرم گرفته .......................................... 100 گرم

پودر ژلاتین ........................................................ 1 قاشق سوپخوری

آب سرد .............................................................یك چهارم پیمانه

كیك اسفنجی مستطیل شكل به رنگ سبز  ............. 1 قطعه

 

روش تهیه

 

پنیر خامه‌ای و شكر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر كاملاً حل شود. سپس آب هندوانه و خامه را بیفزائید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بن ماری حل كنید. كمی كه خنك شد، آن را به مواد قبلی بیفزائید. حالا مایه‌ی آماده را در قالب‌های تك نفره‌ی نیم كره‌ای شكل بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون با برشگری به اندازه‌ی قطر دهانه‌ی هر قالب از كیك اسفنجی یك قطعه ببرید و دسر را روی آن برگردانید اینك هر نیم كره را به اندازه‌ی برش‌های هندوانه ببرید و با شكلات ذوب كرده نقطه‌هایی مانند دانه‌ی هندوانه روی دسر بگذارید.

 

با گنجاندن میوه‌‌ها در رژیم غذائی خود، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را فراهم نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، طــراوت هندوانه تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز