Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 04:49

29
مهر
باسلق

باسلق

طرز تهیه باسلق

باسلق

 

 

مواد لازم :

 

 آب سرد .................................................185 میلی‌لیتر

پودر نشاسته‌ی گندم ...............................140 گرم (یك پیمانه)

شكر ....................................................115 گرم

گلاب ...................................................125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

كره یا روغن مایع ..................................یك قاشق سوپخوری

پودر نارگیل .........................................به میزان لازم

گردوی دو نیم‌كرده...............................140 گرم

 

روش تهیه

 

آب سرد را به تدریج به نشاسته بیفزائید و مخلوط را از صافی رد كنید تا صاف و یكدست شود. سپس مایه را در ظرف مناسبی بریزید، شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب به هم بزنید تا مایه غلیظ شود. حالا گلاب و كره را اضافه كنید و پیوسته مایه را هم بزنید تا جایی كه مایه‌ی باسلق از ظرف جدا شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و همین كه مایه كمی خنك شد، آن را روی نارگیل بریزید و پهن كنید سپس گردو را یك طرف خمیر قرار دهید و خمیر را دور گردو رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید. باسلق را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: چنانچه بخواهید باسلق را به شكل لقمه‌ای تهیه كنید. ابتدا سینی مناسبی را از نارگیل پر كنید و حفره‌هائی را در نارگیل ایجاد كنید. سپس درون هر حفره تكه‌ای گردو بگذارید و مایه‌ی باسلق را روی گردوها، درون حفره بریزید. سینی را در یخچال بگذارید تا باسلق كاملاً ببندد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باسلق تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز