شيرينی لطيفه
مواد لازم برای 16 عدد:
تخم مرغ .........................................3 عدد
پودر شكر........................................85 گرم
آرد ...............................................70 گرم
آرد ذرت.........................................25 گرم
وانیل ..........................................یك چهارم قاشق چایخوری
خلال پسته ................................به میزان لازم
خامهی فرم گرفته .......................به میزان لازم
روش تهیه
زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید بعد زردههای تخم مرغ را با نیمی از پودر شكر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس سفیدههای تخم مرغ را همراه با باقیماندهی پودر شكر، با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.
آنگاه زردهها و سفیدههای تخم مرغ را با هم مخلوط كنید و آرد و آرد ذرت را به آنها بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید. حالا مایه را داخل قیف مخصوص شیرینیپزی، با ماسورهی ساده به قطر یك سانتیمتر، بریزید. اكنون از مایه به شكل بیضی یا گرد، با فاصله روی كاغذ روغنی بریزید.
آنگاه كاغذ را بلند كنید و بر روی پودر شكر فشرده برگردانید و داخل سینی بگذارید. اینك سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 230 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی لطیفه بپزد و طلائی رنگ شود.
پس از خنك شدن نان لطیفه، بین هر دو عدد از آنها خامهی فرم گرفته بگذارید و با خلال پسته تزئین كنید. اكنون لطیفه را در ظرف زیبائی بچینید و از میهمانان خود با این شرینی لذیذ، پذیرائی كنید.