كيك شب يلدا
مواد لازم برای 8- 10 نفر:
تخممرغ..............................................................4 عدد
شكر..............................................................280 گرم
پوست پرتقال رنده كرده .......................................2 قاشق چایخوری
آب پرتقال ......................................................250 میلیلیتر (یك پیمانه)
روغن مایع.......................................................250 میلیلیتر (یك پیمانه)
آرد.................................................................280 گرم
بیكینگ پودر ...................................................2 قاشق چایخوری
نمك ............................................................یك پینچ
خامهی فرم گرفته............................................200 گرم
صفحهی تصویری در صورت (دلخواه) ....................یك عدد
روش تهیه
تخممرغها و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه غلیظ شود. آنگاه پوست پرتقال، آب پرتقال و روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. در كاسهی دیگری آرد، بیكینگ پودر و نمك را با یكدیگر الك كنید و در سه نوبت به مایه بیفزائید. حالا مایهی كیك را درون قالبی عمیق و چربكرده به قطر 23 سانتیمتر كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. بعد كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اكنون میتوانید رو و اطراف كیك را با خامهی فرم گرفته بپوشانید و صفحهی تصویری را روی آن قرار دهید. سپس كیك را روی ظرف زیبائی بگذارید و از مهمانانتان پذیرائی كنید.