اسلايس خرما و زنجفيل
مواد لازم برای 15 برش:
خرمای هسته گرفته و خرد كرده .........................175 گرم
كره................................................................100 گرم
شكر قهوهای ..................................................45 گرم
عسل............................................................3 قاشق سوپخوری
كورن فلكس ..................................................200 گرم
پودر نارگیل .....................................................40 گرم
بادام پرك.......................................................100 گرم
زنجفیل شكری برای تزئین....................................به میزان لازم
روش تهیه
قالبی به اندازهی 18×28 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیوارهی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. خرما، كره، شكر قهوهای و عسل را در كاسهی مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم، قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا كورن فلكس، پودر نارگیل و بادام پرك را بیفزائید. آنگاه مخلوط را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سفت شود. اكنون شیرینی را به اندازههای دلخواه ببرید؛ روی هر یك از برشها تكهای زنجفیل بگذارید و در ظرف بچینید.